DETAYLI TABLO BILGISI
8/8
Bağ
Domates
Elma
Kayısı
Turunçgil
Zeytin
Bağ
HASTALIK
Mildiyo (Plasmopara viticola)
UYGULAMA DOZU
100 ml / 100 I su
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Ölü Kol (Phormopsis viticola)
UYGULAMA DOZU
100 ml / 100 I su
UYGULAMA DÖNEM
Domates
HASTALIK
Mildiyö (Phytophthora infestans)
UYGULAMA DOZU
200 g / da I su
UYGULAMA DÖNEM
Elma
HASTALIK
Karaleke (Venturia inaequalis)
UYGULAMA DOZU
250 ml / 100 I su
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Ölü Kol\n(Phormopsis viticola)
UYGULAMA DOZU
100 ml / 100 I su
UYGULAMA DÖNEM
Kayısı
HASTALIK
Sert çekirdekli meyvelerde Yaprak delen (Çil Hastalığı) (Wilsonomyces carpophilus)
UYGULAMA DOZU
500 ml / 100
UYGULAMA DÖNEM
(1. uygulama-dormant dönem) 250 ml/ 100 l su (2. ve 3. uygulama)
Turunçgil
HASTALIK
Kahverengi leke (Alternaria f. sp. citri)
UYGULAMA DOZU
200 g / 100 I su
UYGULAMA DÖNEM
Zeytin
HASTALIK
Halkalı leke (Spilocea oleagina)
UYGULAMA DOZU
250 ml / 100
UYGULAMA DÖNEM
su
Aktif Madde ve Oranı
361,1 g/l metalik bakıra eşdeğer bakır hidroksit
Ambalaj Çeşitleri
1 L