DETAYLI TABLO BILGISI
11/11
Antep Fıstığı
Armut
Ayva
Elma
Kiraz
Nar
Antep Fıstığı
HASTALIK
Antepfıstığı psillidi (Agonoscena pistaciae)
UYGULAMA DOZU
50 ml / 100 su nimf ve ergin
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Fidan dipkurdu (Capnodis cariosa)
UYGULAMA DOZU
50 ml / 100 su ergin
UYGULAMA DÖNEM
Armut
HASTALIK
Armut psillidi (Cacopsylla pyri)
UYGULAMA DOZU
50 ml / 100 su nimf ve ergin
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Elma içkurdu (Cydia pomonella)
UYGULAMA DOZU
40 ml / 100 su larva
UYGULAMA DÖNEM
Ayva
HASTALIK
Elma içkurdu (Cydia pomonella)
UYGULAMA DOZU
40 ml / 100 su larva
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Armut psillidi (Cacopsylla pyri)
UYGULAMA DOZU
50 ml / 100 su nimf ve ergin
UYGULAMA DÖNEM
Elma
HASTALIK
Elma yeşil yaprakbiti (Aphis pomi)
UYGULAMA DOZU
40 ml / 100 su nimf ve ergin
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Elma içkurdu (Cydia pomonella)
UYGULAMA DOZU
40 ml / 100 su larva
UYGULAMA DÖNEM
Kiraz
HASTALIK
Kiraz sineği (Rhagoletis cerasi)
UYGULAMA DOZ
40 ml / 100 su ergin
UYGULAMA DÖNEM
HASTALIK
Elma yaprakbükeni (Archips rosanus)
UYGULAMA DOZU
50 ml / 100 su larva
UYGULAMA DÖNEM
Nar
HASTALIK
Nar yaprakbiti (Aphis punicae)
UYGULAMA DOZU
40 ml / 100 su
UYGULAMA DÖNEM
Aktif Madde ve Oranı
240 g/l Thiacloprid
Ambalaj Çeşitleri
400 ML